ΕΓΚΛΗΜΑ - Η Χρυσή Αυγή δίπλα στον άνεργο, στον πολύτεκνο και στην κάθε ελληνική οικογένεια που πλέον δεν τα καταφέρνει "να τα φέρει βόλτα"


Σε μια εποχή μνημονίων, "αντιφασιστικών διαδηλώσεων", σκανδάλων, σήψης και παρακμής και άλλων τέτοιων φαιδρών, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δίνουμε το παρόν, δίπλα στον άνεργο, στον πολύτεκνο, στην ελληνική οικογένεια που πλέον δεν τα καταφέρνει "να τα φέρει βόλτα".






Η Τοπική Οργάνωση Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, πραγματοποίησε μια μαζική διανομή τροφίμων και ειδών ρουχισμού - για πρώτη φορά στις Αχαρνές-  ακριβώς εκεί που πριν λίγες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί μια ακόμη "αντιφασιστική διαδήλωση" κατά των "φασιστών".

Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε έτσι!  Και ότι αρχίσαμε θα φροντίσουμε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΗ πλέον ζωντανή φωνή, με μόνιμη παρουσία δίπλα στον Λαό, συνεχίζει την δράση της, κόντρα σε όλους όσοι πίστευαν πως "ρεύμα ήταν"...  Εξάλλου και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις επαληθεύουν αυτό που ξέρουν οι φίλοι μας και χαίρονται και γνωρίζουν οι εχθροί μας και φοβούνται... Πως ήρθαμε για να μείνουμε και καλά θα κάνουν αυτό να το πάρουν χαμπάρι!...