ΕΓΚΛΗΜΑ - Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του 1821 συμμετέχοντας στις επίσημες εκδηλώσεις και παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα


Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του 1821, συμμετέχοντας στις επίσημες εκδηλώσεις και παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που δε λένε τα τσοντοκάναλα είναι πως όπου πηγαίνει η Χρυσή Αυγή, ο ελληνικός λαός την αποθεώνει.
Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος. Παρ' όλο που είχε προσκληθεί να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των "επισήμων", ο ίδιος επέλεξε να μην ανεβεί στην εξέδρα μαζί με τους πολιτικάντηδες, αλλά να παρακολουθήσει την παρέλαση από τον δρόμο και κοντά στους απλούς Έλληνες συμπολίτες μας....



Το σημαντικότερο είναι ότι κοντά του βρέθηκαν οι απόγονοι των Μακεδονομάχων οι οποίοι αφού "άνοιξαν" την παρέλαση, στην συνέχεια παρακολούθησαν και χειροκρότησαν μαζί με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής τα νιάτα της Μακεδονίας και τα άψογα στρατιωτικά αγήματα.

Αλμυρός Μαγνησίας:  Στον Αλμυρό παρευρέθη ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Παναγιώτης Ηλιόπουλος μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Μαγνησίας προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των Ηρώων που έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία της Πατρίδος μας.

Μια Πατρίδα που ακόμα τελεί υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται την Εθνική μας κυριαρχία. Οι Συναγωνιστές διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο της πόλης εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα των συμπολιτών μας.

Μια νέα εποχή ανατέλλει για τον Ελληνισμό και η Χρυσή Αυγή θα είναι πρωτοπόρα σε αυτόν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη!

Μεσολόγγι: Παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν ο Συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος  Μπαρμπαρούσης καθώς και ο υπεύθυνος νομού Αιτωλ/νίας Χρήστος Ρήγας, οι οποίοι ωστόσο δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων.

Ρόδος: Οι τοπικοί ‘’άρχοντες’’ θέλησαν πάλι να πετάξουν την Τ.Ο. Ρόδου από τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ρόδου έφτιαξαν ένα μεγάλο πανό με Ήρωες του 1821 και παραταγμένοι μπροστά από το δημαρχείο της πόλης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους προδότες που ξεπουλάνε την Πατρίδα.

Μεγάλη και η συμπαράσταση του κόσμου προς τους συναγωνιστές που με μια μόνο λέξη μας εμψύχωναν να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας για να ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο!!!
Πιερία: Η Τ.Ο. Κατερίνης τίμησε τους Ήρωες του 1821

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής η Τ.Ο. Κατερίνης τίμησε τους Ήρωες του 1821, συμμετέχοντας στην επίσημη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης Η πλατεία γέμισε κυριολεκτικά από γαλανόλευκες σημαίες και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμότατη. Εκ μέρους της Τ.Ο. στεφάνι κατέθεσε ο γραμματέας Γεώργιος Παπαδημητρίου.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα για εθνική αφύπνιση σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέχρι την τελική Νίκη!
Καρδίτσα: Η Τοπική οργάνωση τίμησε την επέτειο της εθνοφυλετικής επαναστάσεως του 1821 καταθέτοντας στεφάνι στο Ηρώο εντός του προαύλιου χώρου του Αγ.Κωνσταντίνου.


25η Μαρτίου στη Στενή Ευβοίας: Πολυμελής αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας βρέθηκε στο όμορφο ορεινό χωριό της Στενής για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Νωρίς το πρωί, συμμετείχαν στη δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Στη συνέχεια, παρευρέθηκαν στις λιτές τιμητικές εκδηλώσεις της ημέρας από τα σχολεία της περιοχής.

Ακολούθησε ενημερωτική δράση στους δρόμους του χωριού.

Ο Αγώνας για την Ελευθερία του Γένους, που ξεκίνησε στις 25ης Μαρτίου του 1821, δεν ολοκληρώθηκε ακόμη.  Ζήτω η Νίκη!
Σαλαμίνα: Μέσα σε κλίμα επιφωνημάτων και χειροκροτήματος ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Σαλαμίνος κατέθεσε δια του υπευθύνου της Μιχάλη Παπαδημητρίου στεφάνι υπέρ των Πεσόντων Ηρώων της Εθνεγερσίας μας του 1821.

Με την κατάθεση του στεφάνου ο υπεύθυνος του Πυρήνα φώναξε ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ και ο παρευρισκόμενος κόσμος αναφώνησε Ζήτω και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.


Τ.Ο. Θάσου: Παρουσία στην δοξολογία και κατάθεση στεφάνου
Την Δευτέρα 25η Μαρτίου 2013, κλιμάκιο συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος από την Τ. Ο. Θάσου, παραβρέθηκε στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Λιμένα Θάσου, προς Τιμήν των ηρώων Αγωνιστών κατά την εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821.

Το κλιμάκιο των φίλων και συναγωνιστών του Κινήματος, κατέφθασε από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, με απόλυτη πειθαρχία και σε άψογο σχηματισμό. Οι συναγωνιστές μας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και εξέλαβαν θετικότατα σχόλια για την παρουσία τους στην δοξολογία ειδικά, αλλά και για την εν γένει στάση και προσφορά τους στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Μετά το πέρας της δοξολογίας το κλιμάκιο κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο της πλατείας του Λιμένα, δίνοντας πραγματική ζωντάνια και πνοή με τα συνθήματά τους στην όλη εκδήλωση.
Μεσσηνία: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστές Δημήτριος Κουκούτσης και Ευστάθιος Μπούκουρας, τίμησαν την επέτειο της 23ης Μαρτίου, στην Καλαμάτα.

Επευφημίες, και εκδηλώσεις ενθουσιασμού ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τον συναγωνιστή Κουκούτση συνάντησαν φοιτητές του τμήματος Λογοθεραπείας οι οποίοι δικαίως αντιστέκονται στο σχέδιο ‘’Αθηνά’’ και την απομάκρυνση του τμήματος τους από το ΤΕΙ Καλαμάτας.